Fujitsu Esprimo E710 SFF - Германски квалитет со или без лиценца по намалени цени.

 

Не ги гледате сликите?
Види во пребарувач!

Нови количини. Нови модели. Испорака веднаш.
Fujitsu Esprimo E710 SFF A Class Refurbished
Германски квалитет со или без лиценца.

Компјутерите се опремени со стабилен Pentium® G640 процесор, 4GB RAM, 320GB HDD, Intel® HD графичка, DVD и лиценциран Windows10 MAR.

А-класа означува дека уредот е во 100% исправна техничка состојба, тестирана секоја компонента посебно. Гаранцијата е 12 месеци!

Следете не на социјалните мрежи или нашата мејлинг листа за да бидете во тек со промоциите! Наша цел е да ги набавиме за Вас и најтешко достапните продукти на пазарот.

Пазарувајте онлајн со бесплатна достава низ цела Македонија!

• Процесор - Intel® Pentium® Processor G640
• РАМ - 4GB RAM DDR3
• Хард Диск - 320GB HDD
• Oптички уред - DVD
• Графичка карта - Intel® HD Graphics
• Оперативен систем - N/A
Нарачајте онлајн за САМО 4.900 денари
• Процесор - Intel® Pentium® Processor G640
• РАМ - 4GB RAM DDR3
• Хард Диск - 320GB HDD
• Oптички уред - DVD
• Графичка карта - Intel® HD Graphics 
• Оперативен систем - Win10Home MAR pre-installed 
Нарачајте онлајн за САМО 7.400 денари