Гејминг конфигурации со нови GTX1050 графички + Genius COMBO ПОДАРОК

 

Не ги гледате сликите?
Види ја пораката во пребарувач

Доживеј го своето врвно гејминг искуство.
Dell и HP A Class Refurbished конфигурации оптимизирани за гејминг со нова GTX 1050 графичка, забрзани со SSD по цена од 17.000 денари + бесплатна достава низ цела Македонија.

Одбрани гејминг модели со подарок до трошење на залихите Genius Keyboard + Mouse + Headset Combo Gaming KMH-200
*Важи само за малопродажба!

1 година гаранција.
DELL Precision T3500 Workstation

Процесор - Intel® Core™ i7-950
РАМ - 8GB DDR
ССД Диск - 160GB SSD
Графичка карта - Geforce 1050 2GB NEW

Цена - 17.000ден.
HP EliteDesk 800 g1
Tower


Процесор - Intel® Core™ i5-4570
РАМ - 8GB RAM
Хард Диск - 500GB HDD
Графичка карта - Geforce 1050 2GB NEW

Цена - 23.500ден.
New PC 4th i5 gen
DD-Gamer Delux


Процесор - Intel® Core™ i5-4590
РАМ - 8GB DDR3
ССД Диск - 120Gb SSD
Графичка карта : GeForce 1050 2GB NEW
+ПОДАРОК - Genius Combo KMH-200

Цена - 33.00ден.
HP EliteDesk 800 G1
Tower


Процесор -  Intel® Core™ i7-4770
РАМ - 16GB DDR3
Хард Диск - 500GB HDD
Графичка карта - Geforce 1050TI 4GBNEW
+ ПОДАРОК - Genius Combo KMH-200

Цена - 31.900ден.
HP 8200 ELITE Tower

Процесор - Intel® Core™ i7-2600
РАМ - 8GB DDR3
Хард Диск - 250GB HDD
Графичка карта - Geforce 1050TI 4GBNEW
+ПОДАРОК - Genius Combo KMH-200

Цена - 33.000ден.
HP EliteDesk 800 g1 Tower

Процесор -  Intel® Core™ i5-4570
РАМ - 8GB DDR3
Хард Диск - 500GB HDD
Графичка карта - Geforce 1050TI 4GBNEW
+ПОДАРОК - Genius Combo KMH-200

Цена со ПОПУСТ - 29.900ден.
Комплетна онлајн понуда
 
Facebook
Twitter
Website
LinkedIn
Google Plus
Instagram
YouTube