Понуда за компании - професионални бизнис лаптопи со Windows 10

Не ги гледате сликите?
Види ја пораката во пребарувач
Потребен Ви е лиценциран лаптоп компјутер на Вашето работно место? 
A Class Refurbished, заштеда до -70% со цени од 11.900 денари + бесплатна достава низ цела Македонија!
- Лиценциран Windows 10
- Модели со SSD диск
- Можност за надограба на рам меморија
- Дополнителни попусти на поголеми порачки.
- 1 година гаранција.
Процесор - Intel® Core™ i3-4005U
Рам меморија - 4GB DDR3
Хард Диск - 500GB HDD
Оперативен систем - Windows 10
Процесор - Intel® Core™ i5-3210M
Рам меморија - 4GB DDR3
Хард Диск - 320GB HDD
Оперативен систем - Windows 10
Процесор - Intel® Core™ i5-3340M
Рам меморија - 4GB DDR3
Хард Диск - 250GB HDD
Оперативен систем - Windows 10
Процесор - Intel® Core™ i5-4200U
Рам меморија - 4GB DDR3
Хард Диск - 320GB HDD
Оперативен систем - Windows 10
Процесор - Intel® Core™ i7-3720QM
Рам меморија - 8GB DDR3
Хард Диск - 320GB HDD
Оперативен систем - Windows 10
Процесор - Intel® Core™ i7-3520M
Рам меморија - 4GB DDR3
Хард Диск - 320GB HDD
Оперативен систем - Windows 10
Процесор - Intel® Core™ i5-4300U
Рам меморија - 4GB DDR3
Хард Диск - 320GB HDD
Оперативен систем - Windows 10
Процесор - Intel® Core™ i7-3520M
Рам меморија - 4GB DDR3
Хард Диск - 320GB HDD
Оперативен систем - Windows 10
Процесор - Intel® Core™ i7-3687U
Рам меморија - 8GB DDR3
Хард Диск - 500GB HDD
Оперативен систем - Windows 10
Процесор - Intel® Core™ i5-4300M
Рам меморија - 4GB DDR3
Хард Диск - 320GB HDD
Оперативен систем - Windows 10
Процесор - Intel® Core™ i5-2520М
Рам меморија - 8GB DDR3
ССД Диск - 256GB SSD
Оперативен систем - Windows 10
Процесор - Intel® Core™ i5-4200M
Рам меморија - 8GB DDR3
Хард Диск - 500GB HDD
Оперативен систем - Windows 10
Процесор - Intel® Core™ i7-2720QM
Рам меморија - 8GB DDR3
ССД Диск - 120GB SSD
Оперативен систем - Windows 10
Процесор - Intel® Core™ i5-4210U
Рам меморија - 4GB DDR3
ССД Диск - 120GB SSD
Оперативен систем - Windows 10
Комплетна онлајн понуда
 
Facebook
Twitter
Website
LinkedIn
Instagram
YouTube


Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00