Лиценцирани refurbished лаптоп компјутери забрзани со SSD

Не ги гледате сликите?
Види ја пораката во пребарувач
Потребен Ви е лиценциран лаптоп компјутер на Вашето работно место? Одбрани модели, забрзани со SSD:
A Class Refurbished, заштеда до -70%. Бесплатна достава низ цела Македонија!
- Лиценциран Windows 10
- SSD диск
- Можност за надограба на RAM меморија
- Дополнителни попусти на поголеми порачки.
- 1 година гаранција.
Комплетна онлајн понуда на сите A Class Refurbished лаптопи
 
Facebook
Twitter
Website
LinkedIn
Instagram
YouTube


Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00