Лиценцирани refurbished лаптоп компјутери забрзани со SSD

Не ги гледате сликите?
Види ја пораката во пребарувач
Потребен Ви е лиценциран лаптоп компјутер на Вашето работно место? Одбрани модели, забрзани со SSD:
A Class Refurbished, заштеда до -70%. Бесплатна достава низ цела Македонија!
- Лиценциран Windows 10
- SSD диск
- Можност за надограба на RAM меморија
- Дополнителни попусти на поголеми порачки.
- 1 година гаранција.
Комплетна онлајн понуда на сите A Class Refurbished лаптопи
 
Facebook
Twitter
Website
LinkedIn
Instagram
YouTube