Гејмај на бренд машина со нова GTX1050 и Genius периферија 3/1 ПОДАРОК

Не ги гледате сликите?
Види ја пораката во пребарувач
A Class Refurbished ГЕЈМИНГ БРЕНД КОНФИГУРАЦИИ  СО НОВИ GTX графички картички.

Доживеј го своето врвно гејминг искуство.
Dell и HP конфигурации оптимизирани за гејминг со нова GTX 1030/1050 графичка, забрзани со SSD по цена од 13.500 денари + бесплатна достава низ цела Македонија.

За секоја онлајн нарачка од Gaming Brand PCs добивате подарок Genius Keyboard + Mouse + Headset Combo Gaming KMH-200

1 година гаранција.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Комплетна онлајн понуда
Нарачајте онлајн Canon фотоапарат и добијте до 4% попуст!
 
Facebook
Twitter
Website
LinkedIn
Google Plus
Instagram
YouTube

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-17:00