BACK-TO-SCHOOL Нови количини на лиценцирани Office&Home бренд компјутери

Не ги гледате сликите?
Види ја пораката во пребарувач
BACK-TO-SCHOOL
 НОВИ КОЛИЧИНИ НА OFFICE & HOME БРЕНД КОНФИГУРАЦИИ
 
Нарачајте онлајн во DDStore.mk и добијте бесплатна достава низ цела Македонија!
- Моќни Intel® Core™ процесори
- Забрзани со SSD (2 години гаранција на SSD)
- ЛИЦЕНЦИРАН WINDOWS 10
- 1 година гаранција.

A Class Refurbished - заштеда до 70%
ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧИНИ!
Комплетна онлајн понуда
 
Facebook
Twitter
Website
LinkedIn
Instagram
YouTube

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-17:00