Лиценцирани Dell & HP Mini PC со SSD само во DDStore.mk

Не ги гледате сликите?
Види ја пораката во пребарувач
 
Dell & HP mini PC по најдобри цени само во
DDStore.mk
Моќност на дланка!?
 
Нови количини лиценцирани мини компјутери, кои можат да се сместат речиси насекаде вертикално или хоризонтално. Чисти и лесно достапни дизајни.
Компјутерите се опремени со моќен Intel® Core™ i5 процесор , 4 или 8 GB RAM меморија, 240 или 500 GB HDD и лиценциран Windows 10.

Нарачајте онлајн со бесплатна достава низ цела Македонија


A Class Refurbished - заштеда до 70%
ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧИНИ!
back to school
Комплетна онлајн понуда
 
Facebook
Twitter
Website
LinkedIn
Instagram
YouTube

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00