Autumn Price Fall акција на пакет лиценцирани или гејминг компјутери со монитори

Не ги гледате сликите?
Види во пребарувач!

Нови количини. Нови модели. Испорака веднаш.
Autumn Price Fall

Уште пониски цени на пакет лиценцирани компјутери плус монитор како основно средство за вашето работно место или гејминг модели со нова GTX графичка картичка по намалени цени!

- Моќен Core i5/i7 процесор
- Забрзани со ново SSD со 2 години гаранција
- Модели со нови GTX графички картички со 2 години гаранција
- Лиценциран Windows 10 MAR
- 1 година гаранција
- Бесплатна достава низ цела Македонија!

КОМПЛЕТНА ОНЛАЈН BUNDLE ПОНУДА
КОМПЛЕТНА ОНЛАЈН BACK TO SCHOOL ПОНУДА


Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00