Специјална LOGITECH викенд понуда за ГЕЈМЕРИ - We love #DDweekends

 

Не ги гледате сликите?
Види во пребарувач!
Намалени цени на LOGITECH производи само за време на викенд (01/02/03.11)
Нарачајте онлајн со ПОПУСТ и БЕСПЛАТНА достава низ цела Македонија!
Website
Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn
YouTubeВизија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00