Refurbished Lenovo лаптопи - бизнис класа, 12.5" со лиценца и SSD

Не ги гледате сликите?
Види во пребарувач!
Лиценцирани лаптоп компјутери од Lenovo ThinkPad X бизнис серијата со 12.5" IPS LED екран, моќни Core i5/i7 процесор, забрзани со SSD и лиценциран Windows 10 Home MAR pre-installed.
Нарачајте онлајн со бесплатна достава низ цела Македонија!
Количините се ограничени.
Website
Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn
YouTube

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00