HP 8200 Refurbished конфигурации - за гејминг или канцеларија

Не ги гледате сликите?
Види во пребарувач!

Врвен бренд во повеќе комбинации.
A Class Refurbished - Заштеда до 70%
Office / Home / Gamer/ Bundle

Офис HP компјутери со лиценца:
- Моќни Core i5 или i7 процесори
- Забрзани со SSD (ново со 2 години гаранција)
- Лиценциран Windows 10 MAR
- Одлична bundle комбинација со Philips 22" Refurbished монитор - подарок - тастатура и маус.

или

HP гејминг комбинација FortniteReady:
- Моќни Core i5 или i7 процесори
GeForce графички картички (нови со 2 години гаранција)
- Комбинација со подарок Genius Combo периферија или со Philips 22" Refurbished монитор.

За повеќе информации и онлајн нарачки - кликнете на сликите.

Со секоја онлајн нарачка добивате бесплатна достава низ цела Македонија!!!

Website
Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn
YouTube