Gaming Black Week - refurbished компјутери со НОВИ графички и SSD

Не ги гледате сликите?
Види во пребарувач!
GAMING BLACK WEEK
Уште пониски цени на gaming refurbihed компјутери со нови GTX графички картички и ново SSD
Лимитирани количини!
Нарачајте онлајн со ПОПУСТ и БЕСПЛАТНА достава низ цела Македонија!
Website
Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn
YouTube


Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00