HP викенд акција - лаптоп + ПОДАРОК принтер или смартфон

Не ги гледате сликите?
Види во пребарувач!

HP ВИКЕНД АКЦИЈА со подароци #WeLoveLONGweekends

Викенд подароци со одредени модели на #HP лаптопи САМО во www.ddstore.mk

Подароците се само за онлајн нарачки и само за време на викенд! - 06/07/08/09/10.12
БЕСПЛАТНА достава низ цела Македонија!

Website
Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn
YouTube