AULA гејминг викенд акција #СедиДома и нарачај онлајн со бесплатна достава

Не ги гледате сликите?
Види во пребарувач!

Викенд цени
#СедиДома и нарачај онлајн AULA гејминг производи со ПОПУСТ и БЕСПЛАТНА достава ДО 23.03!
САМО во DDStore.mk

Намалените цени на производите се само за време на викенд - 20.03-23.03
Нарачајте онлајн со ПОПУСТ и БЕСПЛАТНА достава низ цела Македонија!

Website
Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn
YouTubeВизија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-17:00