Refurbished монитори професионални бизнис серии за гејминг/графички дизајн

Не ги гледате сликите?
Види во пребарувач!

Refurbished монитори
професионални бизнис серии
за гејминг/графички дизајн.

- Акциските цени се до трошење на залихите.

- 12 месеци гаранција

- Бесплатна достава низ цела Македонија!

- A Class Refurbihed - Заштеда до 70% - сите компјутери се поединечно спакувани во високо квалитетни кутии, вклучувајќи ги и каблите / адаптерите.

Нарачајте онлајн со бесплатна достава низ цела Македонија!
Повеќе модели на следниот линк - https://bit.ly/35HPQvr

Комплетна онлајн понуда
 
 
 
Website
Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn
YouTube

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00