Викенд акција по препорака на професионалци - Лиценцирани бренд компјутери со SSD

Не ги гледате сликите?
Види во пребарувач!

Викенд акција

Повторно и овој викенд, по препорака на нашите професионалци. Дополнителни 10% попуст на Refurbished бренд конфигурации со лиценциран Windows 10 и SSD.
Нарачајте онлајн со бесплатна достава низ цела Македонија!
Биди спремен и лиценциран за твојот нов старт во бизнисот!

 

Комплетна онлајн понуда
 
 
 
Website
Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn
YouTube

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00