ДД Конфигурации оптимизирани за гејминг и професионална работа

 

Не ги гледате сликите?
Види во пребарувач!

Нови ДД Конфигурации
оптимизирани за гејминг и професионална работа

Составени од најквалитетните компоненти достапни на нашиот пазар.
Можност за промена на било која компонента од http://ddstore.mk
- најголем избор на комопненти од сите достапни брендови во МК на http://ddstore.mk
- бесплатен совет при избор компоненти и оптимизација за конкретни потреби
- професинално склопување со cable management

Јавете се или нарачајте онлјан. Вршиме испорака низ цела Македонија!
КОМПЛЕТНА ОНЛАЈН ПОНУДА
Twitter
Facebook
Website
LinkedIn
Instagram
YouTube
 

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00