Нови количини на refurbished работни станици со моќни Xeon процесори, Quadro графички и SSD

Не ги гледате сликите?
Отворете ја пораката во пребарувач

МОЌНИ РАБОТНИ СТАНИЦИ
за графичка обработка и рендеринг


Нови количини на HP, LENOVO и DELL работни станици со моќни Xeon процесори, Quadro графички, ECC RAM меморија и SSD диск! 
Модели со ЛИЦЕНЦИРАН WINDOWS 10

А класа - refurbished. Сите компјутери се поединечно спакувани во високо квалитетни кутии, вклучувајќи ги и каблите / адаптерите.

Јавете се или нарачајте онл@јн - контакт

Вршиме испорака низ цела Македонија. Доставата е БЕСПЛАТНА!
Комплетна онлајн понуда
 
Facebook
Twitter
Website
LinkedIn
Instagram
YouTube