Промоции

ДД Конфигурации оптимизирани за гејминг и професионална работа

 

Не ги гледате сликите?
Види во пребарувач!

Нови ДД Конфигурации
оптимизирани за гејминг и професионална работа

Составени од најквалитетните компоненти достапни на нашиот пазар.
Можност за промена на било која компонента од http://ddstore.mk
- најголем избор на комопненти од сите достапни брендови во МК на http://ddstore.mk
- бесплатен совет при избор компоненти и оптимизација за конкретни потреби
- професинално склопување со cable management

Јавете се или нарачајте онлјан. Вршиме испорака низ цела Македонија!
КОМПЛЕТНА ОНЛАЈН ПОНУДА
Twitter
Facebook
Website
LinkedIn
Instagram
YouTube
 

Викенд акција по препорака на професионалци - Лиценцирани бренд компјутери со SSD

Не ги гледате сликите?
Види во пребарувач!

Викенд акција

Повторно и овој викенд, по препорака на нашите професионалци. Дополнителни 10% попуст на Refurbished бренд конфигурации со лиценциран Windows 10 и SSD.
Нарачајте онлајн со бесплатна достава низ цела Македонија!
Биди спремен и лиценциран за твојот нов старт во бизнисот!

 

Комплетна онлајн понуда
 
 
 
Website
Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn
YouTube

Викенд акција - дополнителни 10% попуст на лиценцирани бренд компјутери

Не ги гледате сликите?
Види во пребарувач!

Викенд акција WeLoveWeekends
 

Дополнителни 10% попуст на Refurbished бренд конфигурации со лиценциран Windows 10 и SSD. Нарачајте онлајн со бесплатна достава низ цела МАКЕДОНИЈА!
Биди спремен и лиценциран за твојот нов старт во бизнисот!

- Моќни Core i3/i5/i7 процесори
- Забрзани со SSD
- Лиценциран Windows 10 Home/Pro
- Врвни брендови Dell, HP, Lenovo со 12 месеци гаранција!

Акцијата трае до 01.06.2020

Комплетна онлајн понуда
 
 
 
Website
Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn
YouTube

Викенд акција - дополнителни -10% попуст на лиценцирани компјутери и RACK сервери

 

Не ги гледате сликите?
Види во пребарувач!

Викенд акција WeLoveWeekends
 

САМО ОВОЈ ВИКЕНД - Дополнителни 10% попуст на Refurbished бренд конфигурации со лиценциран Windows 10 и SSD.
Нарачај онлајн со бесплатна достава низ цела МАКЕДОНИЈА!
Биди спремен и лиценциран за твојот нов старт во бизнисот!

 

Викенд акција WeLoveWeekends
Дополнителни 10% попуст на Refurbished моќни RACK сервери, Xeon процесори, SAS дискови, ECC Ram, врвни серии на HP и DELL
Нарачај онлајн со бесплатна достава низ цела МАКЕДОНИЈА!
Комплетна онлајн понуда
 
 
 
Website
Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn
YouTube

Refurbished монитори професионални бизнис серии за гејминг/графички дизајн

Не ги гледате сликите?
Види во пребарувач!

Refurbished монитори
професионални бизнис серии
за гејминг/графички дизајн.

- Акциските цени се до трошење на залихите.

- 12 месеци гаранција

- Бесплатна достава низ цела Македонија!

- A Class Refurbihed - Заштеда до 70% - сите компјутери се поединечно спакувани во високо квалитетни кутии, вклучувајќи ги и каблите / адаптерите.

Нарачајте онлајн со бесплатна достава низ цела Македонија!
Повеќе модели на следниот линк - https://bit.ly/35HPQvr

Комплетна онлајн понуда
 
 
 
Website
Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn
YouTube

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00